Download Joomla Templates by Cheap Hosting

CARE LINE tretmani

     Care line je kurativna linija koja rješava ciljane probleme vlasišta i kose. Proizvodi iz te linije koriste se za održavanje zdravog vlasišta, jer samo iz zdravog vlasišta može izrasti zdrava kosa.

     Tretmani su dizajnirani da njeguju kosu i vlasište, održavaju ih u dobrom stanju te poboljšavaju opće stanje vlasi uz pomoć esencijalnih minerala, proteina i ovlaživača, istovremeno stvarajući poseban zaštitni sloj na površini vlasi.

 

     Za održavanje i obnavljanje vlasišta koriste se hranjivi sastojci koji imaju svojstvo stimuliranja metabolizma stanica kože, umiruju preaktivne žlijezde lojnice i ublažavaju razne iritacije vlasišta.

 

PROGRAM TRETMANA

Keune Care Line daje dugoročnu korist pomoću primjene u tri koraka:

  1. ČIŠĆENJE - nježna priprema kose za regenerativni tretman
  2. REGENERACIJA- njegovanje kose i obnavljanje prirodne funkcije vlasišta
  3. STYLING - završno stiliziranje kose 

 

VITAL NUTRITION

Obnavlja i štiti suhu i poroznu kosu

     Suha, porozna i oštećena kosa može se poboljšati dodavanjem minerala. Vital Nutrition tretman dodaje vlagu u unutarnju strukturu vlasi. Tehnologija Nutri-Injection regenerira kosu i formira zaštitni omotač. Kosa je zaštićena od gubitka vlage i vanjskih utjecaja poput UV zraka i kemijskih tretmana. Vital Nutrition čini kosu glatkom, mekom, sjajnom i lakom za raščešljavanje.

 

COLOR BRILLANZ

Čuva intenzitet i vitalnost boje na obojenoj kosi

     Obojena kosa treba dodatnu zaštitu i njegu. Color Sealing Complex formira zaštitni sloj na kosi koji štiti boju od ispiranja za vrijeme pranja kose. UV-A i UV-B filteri štite kosu od sunčevog zračenja, a biljni ekstrakti iz sjemenki suncokreta pružaju dodatnu zaštitu i njegu kose.

 

ABSOLUTE VOLUME

Dodaje volumen normalnoj ili tankoj kosi

     Rješenje za tanku kosu bez volumena. Proteini pšenice duboko prodiru u kosu i jačaju je dajući kosi volumen i sjaj. Tekući keratin povećat će dijametar vlasi, čineći je punijom i zdravijom.

 

ULTIMATE CONTROL

Obuzdaje neukrotivu kosu

     Definira ravnu ili kovrčavu kosu i smanjuje naelektriziranost. Ovaj tretman kontrolira neukrotivu kosu i pritom regulira nivo vlažnosti. Kosa će zadržati definiciju i teksturu, dok silosoft tehnologija obnavlja i štiti kosu.

 

GOLDEN BLONDE

Za tople blond nijanse

     Pojačava zlatni karakter u toplim blond nijansama. Kombinacija zlatnih blond pigmenata sprečava pojavu neželjenih zelenkastih tonova i garantira prirodnost i postojanost boje.

 

PLATINUM BLONDE

Za hladne blond nijanse 

     Neutralizira žute tonove kod svijetlih blond nijansi te pojačava platinasti karakter. Kombinacija platinastih blond pigmenata omogućuje zadržavanje željene hladne blond nijanse i sprečava da hladne blond nijanse postanu tople. Garantira prirodnost i postojanost boje.

 

KERATIN SMOOTHING

Keratinsko ravnanje i zaglađivanje kose

     Najvažnija komponenta vlasi je keratin. Ovaj asortiman proizvoda otpušta aktivni keratin koji obavija vlas i ulazi u njenu strukturu. Kosa je čvršća, zdravija, svilenkasto glatka i podatna. Tretman je izrazito učinkovit kod neukrotive i oštećene kose, a savršen je odabir za normalnu do suhu kosu.

 

DEFINE STYLE

Kreirajte prekrasne frizure za svaki tip kose

     Ovaj tretman sadrži esencijalne minerale i proteine za dodatnu njegu. Regulira nivo vlažnosti i njeguje kosu. Daje učvršćivanje, volumen i sjaj neophodan za prekrasnu kosu.

 

SUN SUBLIME

Štiti kosu od štetnog sunčevog utjecaja

     Pruža kosi posebnu zaštitu pred suncem. Esencijalni minerali, UV zaštita i proteini štite i obnavljaju oštećenu kosu. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa koja se lako raščešljava i oblikuje.

 

DERMA EXFOLIATING

Tretman za otklanjanje peruti i uravnoteženje vlasišta

     Dugoročno rješava problem peruti tako što uravnotežuje funkciju vlasišta. Aktivni sastojak octopirox ima smirujući učinak na vlasište, koji rezultira postupnim nestankom peruti. Uravnotežuje funkciju vlasišta i ublažava iritacije, a rezultat je zdravo vlasište i sjajna kosa.

 

DERMA REGULATING

Tretman za masno vlasište

     Uzrok masne kose najčešće je neuravnotežena funkcija vlasišta. Ovaj tretman daje dugoročno rješenje za masnu kosu tako što uspostavlja ravnotežu funkcije vlasišta. Sastojak bio-sumpor postupno će regulirati rad preaktivnih žlijezda lojnica.

 

DERMA ACTIVATING

Za vitalnost osjetljive i tanke kose 

     Dugoročno rješenje za kosu sklonu ispadanju. U mnogim slučajevima gubitak kose se može usporiti ili zaustaviti stimuliranjem metabolizma vlasišta. Pomoću tehnologije za pomlađivanje kože i liposoma, esencijalni minerali prenose se direktno u stanice vlasišta. Kosa će biti jača i imati veći volumen, a funkcija vlasišta će se uravnotežiti.