Download Joomla Templates by Cheap Hosting

Afrodita 3 PEPTIDES

 

Novo razvojno postignuće suvremene dermatokozmetologije S BIOLOŠKI AKTIVNIM PEPTIDIMA koji pomlađuju kožu iznutra prema van!

   

    Inovacija 3 PEPTIDES predstavlja napredan pristup anti-age njezi kože koji se, izraženim znakovima starenja, suprotstavlja na razini njihovih uzroka te tako pomlađuje kožu iznutra prema van.

 

Snagom biološki aktivnih peptida djeluje izravno na stanice kože te reaktivacijom mnogih dermalnih i epidermalnih gena budi njihov mladenački potencijal! Potiče stanice da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Posljedica toga je usporavanje biološkog starenja i fotostarenja kože te njeno svestrano pomlađivanje: vidljivo učvršćivanje kože, zaglađivanje reljefa kože i djelovanje s intenzivnim učinkom korekcije bora.

 

REZULTATI koji oduševljavaju - KLINIČKI DOKAZANO:

  • poboljšan tonus: + 19,5 % i elastičnost kože: + 9 %;
  • smanjena gustoća bora: - 37 % i volumen bora: - 18,5 %. 

 

NOVA MLADOST VAŠE KOŽE

Razvojno sofisticirane, visokoučinkovite formule proizvoda 3 PEPTIDES osiguravaju superiornu anti-age njegu svih tipova kože nakon 30. godine starosti, a posebno su preporučljive za kožu podložnu preranom starenju - bilo zbog unutarnjih ili vanjskih čimbenika. Idealan izbor za rješavanje najzahtjevnijih stanja kože i za sve koji od anti-age njege jednostavno očekuju više.

         

FORMULE UGODNE ZA KOŽU                              

Svi su proizvodi 100 % BEZ PARABENA i PARAFINA i s hipoalergenim mirisom. Odlikuju se visokom tolerancijom u odnosu na osjetljivu kožu.

 

NAGRAĐENI SASTOJAK

Kompleks peptida Matrixyl®, ugrađen u proizvode 3 PEPTIDES dobio je prestižnu nagradu "25 years of Innovation Award" i tako je prepoznat kao sastojak s najvećim utjecajem na osobnu njegu u posljednjih četvrt stoljeća.