Download Joomla Templates by Cheap Hosting

Threading – nova, efikasna i jednostavna metoda oblikovanja obrva i uklanjanja dlačica s lica

 

     Threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka sve dlačice  odjednom pa je na taj način puno brže i lakše oblikovati obrve -  tako se dobiva vrlo precizan tzv. ''arch" efekt koji optički podiže cijeli kapak, otvara oko i čak daje efekt liftinga.   Threadingom se osim oblikovanja obrva, uklanjaju i dlačice na nadusnicama, bradi, pa i cijelom licu.

 

     Tretiraju se dlačice duljine već od 1mm. Prilikom tretmana koristi se poseban konac od 100%-tnog pamuka i svile koji ima antibakterijski film. Pamučna nit je upletena i valjana duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac, koji ih podiže i čupka iz korijena. To je preciznije od bilo koje vrste depilacije i omogućuje bolje i čistije linije, a izbjegava se  i osjećaj ljepljivosti od voska i krema.

 

     Izvođenje ovog tretmana pogodno je i za žene i za muškarce koji preferiraju režim prirodne ljepote, jer se ne koriste nikakvi proizvodi tijekom tretmana. Koža se dezinficira prije i poslije tretmana nanošenjem aloe vera gela. Za razliku od depilacije, površinski slojevi kože nisu oljušteni ili traumatizirani u procesu threadinga, a koža je nakon tretmana puno glađa i nježnija.