Download Joomla Templates by Cheap Hosting

AHA tretmani

Voćne kiseline ili alfa-hidroksi kiseline vrlo učinkovito djeluju na različite nedostatke na koži

 

Višestruko i blagotvorno djelovanje
  • imaju keratolitičko djelovanje, tj. pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme (površinskog sloja kože)
  • stimuliraju obnavljanje i regeneraciju kože
  • dehidriranoj (isušenoj) koži vraćaju vlažnost i vitalnost
  • uklanjaju sitne, površinske bore i smanjuju duboke
  • izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni
  • kod masne i nečiste kože čiste i smanjuju proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala

 

     Iako su rezultati primjene voćnih kiselina vidljivi vrlo brzo nakon tretmana, svakako se preporučuje nastaviti s kućnom njegom barem dva do tri mjeseca kako bi se koža potpuno obnovila, a učinak bio potpun. Za kućnu njegu također se koriste preparati s voćnim kiselinama, ali puno niže koncentracije (od 8% naviše). Ono što je znanstveno potvrđeno, a ujedno je i naše iskustvo u praksi, jest da preparati za kućnu njegu ne smiju imati suviše niske koncentracije voćnih kiselina, primjerice 1% i niže, jer imaju suprotan učinak od onoga koji želimo postići. Naime, male koncentracije omekšaju kožu samo površinski, a ljuštenje je vrlo slabo ili gotovo nemoguće jer su stanice kože slijepljene jedna uz drugu, što na kraju rezultira naglim pogoršanjem tena s velikim brojem malih i tvrdih bubuljica.

 

Stanje nakon...

     Izgled kože nakon jedne kure kiselinama znatno je poboljšan, koža je blistava i zategnuta, vraća joj se prirodna ružičasta boja, ožiljci od akni i druge mrlje puno su bljeđi i manje vidljivi, bore su znatno pliće, a cijelo lice odiše neobičnom svježinom!

 

Preporuka

     S obzirom na to da je zimsko vrijeme idealno za primjenu voćnih kiselina, preporučamo ih svima koji imaju određene indikacije, a zbog njihova blagotvornog djelovanja i svima onima koji žele poboljšati opći izgled i stanje kože.