Download Joomla Templates by Cheap Hosting

Anticelulitni tretmani

 

Anticelulitna masaža, pravilna prehrana i vježbanje - drže celulit pod kontrolom

 

     Celulit je problem s kojim se susreće sve veći broj ljudi, a dobna granica u kojoj se pojavljuje je sve niža i niža. Uzrok tome je u neku ruku i moderan način života u kojem nerijetko prevladava manjak kretanja, loša prehrana i način života koji dovode do stvaranja celulita iako veliku ulogu u tome može imati i genetika. Obilježje celulita je da se bez prikladnog tretmana on sve više širi te ga je s vremenom i teže ukloniti.

 

     Anticelulitna masaža je prije svega tretman koji zahtijeva nekoliko odlazaka kod kozmetičara. Naime, treba imati na umu kako problem ne nestaje preko noći, stoga se pripremite na barem 10 tretmana.

 

     Masažni pokreti ove masaže vrlo su specifični i jako se razlikuju od klasičnih.

 

     Obrađuju se sve zone nogu (prednja i stražnja strana natkoljenice, unutarnja i vanjska strana bedra i potkoljenice te stražnjica). Ova masaža djeluje dubinski na masno i  vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa. 

 

     Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože i poboljšane cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme i da bi se takvo stanje održalo,  neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.

 

     U cilju najboljeg rezultata, anticelulitna masaža se kombinira sa anticelulitnom kremom ili uljem (u našem salonu koristimo Afrodita preparate),  limfnom drenažom, toniziranjem mišića, pravilnom prehranom i povećanim unosom vode u organizam.