Download Joomla Templates by Cheap Hosting

Japanska metoda iscrtavanja obrva

   Japanska metoda iscrtavanja obrva je vrsta permanentnog make up-a, no sam postupak daje sasvim drugačije rezultate nego trajna šminka. S japanskom metodom se postiže potpuno prirodan izgled obrva.

     Važno je naglasiti kako se kod japanske metode prirodne obrve ne čupaju, već se iscrtavaju nove, a time se postiže 100% prirodan izgled Vaših obrva.

     Tretman započinje konzultacijskim pregledom na kojem razgovaramo o Vašim željama, a zatim digitalno izračunavamo simetriju lica što je iznimno bitno kod asimetričnih lica, kako bi se kasnije tretmanom smanjila asimetrija.

 

     Zatim dolazi test refleksije kojim se usklađuje boja pigmenta koji se unosi s tenom vaše kože i kose, gdje je iznimno važna stručnost osobe koja izvodi tretman kako bi se izbjegla neželjena boja obrva. Aparatom koji se zove mikroskincutter obrve se iscrtavaju do željenog izgleda.

 

     Postupak je gotovo bezbolan, te nakon tretmana nema natečenosti ni crvenila, te je po samom završetku moguć odlazak u javnost.

 

ODRŽAVANJE

   Važno je pridržavati se uputa koje dobijete nakon tretmana, a jedan od važnijih uvjeta da Vaše obrve budu onakve kakve ste željeli jest i korištenje AMPULICE i KREMICE tjedan dana nakon tretmana. Te preparate dobivate u cijeni tretmana.

 

TRAJNOST

     Trajnost ove metode u većini slučajeva je do dvije godine, iako uvelike ovisi i o samoj strukturi, pigmentima, kao i pridržavanju uputa tijekom i nakon tretmana. U rijetkim slučajevima pigment se ne primi kod izrazito masne ili aknaste kože, što se obavezno navodi već na prvom tretmanu. Pigmenti s kojima se radi s vremenom koža apsorbira, te se zbog toga preporučuju kasnije korekcije kako bi se ponovno dobila željena gustoća, intenzitet i oblik obrva.

 

REZULTATI 

  • Savršen izgled obrva u svako doba dana
  • Konačan izgled prilagođava se vašoj kosi, strukturi lica i boji kože
  • Lice izgleda mlađe i vedrije
  • Dobiva se PRIRODAN, MODERAN i ZDRAV izgled obrva

 

Više radova  pogledajte OVDJE.