Download Joomla Templates by Cheap Hosting

SHELLAC tehnologija

Riješite se frustracija koje ste doživjeli lakirajući nokte i uživajte u  modernim nijansama u samo 30 minuta!

 

     Ako se niste odlučili za trajni gel koji, moramo priznati, nije za svaki nokat, a i trajno ih oštećuje s obzirom da moramo brusiti cijelu prirodnu površinu nokta, onda je Shellac pravi izbor za Vas. Zato su u CND-u (industrija za izradu lakova i gelova za nokte) odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte. Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju, kombinaciju jednostavne upotrebe i izdržljivosti gela - nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja.

 
Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali?

 

     Shellac tehnologija pomoću malih kanalića u laku omogućava da nokat diše, a aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane i vlaže nokat te ga štite  od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel, a jednako tako ga je lako otkloniti.

     Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 minuta, dok se s noktiju ukloni za 10 minuta. Brzo se suši i otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja, bilo da su vam ruke često vlažne ili puno tipkate na tipkovnici Vašeg računala. Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, a namaz je prirodan i tanak. 

Svaka žena priželjkuje brze, učinkovite i dugotrajne rezultate laka za nokte.

Pozdravite prirodnost!