Download Joomla Templates by Cheap Hosting

Peeling i maske

Uz peeling, koža će disati, djelovat će pomlađeno i biti glatka i sjajna, a maska će joj dati hranjive sastojke

 

     Peeling ima za cilj skinuti mrtve stanice kože i na taj način ju osvježiti. Također, stimulira regeneraciju kože. Ako imate masnu kožu, peeling bi trebali raditi dva do tri puta tjedno. Kod suhe kože potrebno je peeling napraviti jednom tjedno ili jednom u dva tjedna, ako je ona izrazito osjetljiva.

 

     Postoje općenito dvije vrste peelinga - mehanički i kemijski. Mehanički peeling je odstranjivanje površinskoga sloja kože prirodnim ili sintetičkim abrazivima. Namijenjen je svim vrstama kože, a kod posebno osjetljive kože potrebno je voditi računa o obliku abraziva u peelingu i načinu na koji se upotrebljava.

 

     Kemijski peeling je popularan i općenito siguran tretman pomoću kojeg možemo osvježiti i pomladiti kožu. To je postupak odstranjivanja određenog sloja kože pomoću kiseline s ciljem uklanjanja raznih promjena na koži i poticanja obnove kože.

 

     Dobro izbalansirani aktivni sastojci nježno otpuštaju i skidaju rožnate stanice kože. Zbog istovremenog efekta masaže, stimulira se mikro cirkulacija krvnih žila i time se poboljšava cirkulacija krvi. Pomognemo li peelingom koži da odbaci mrtve stanice, učinit ćemo ju jako zahvalnom.

 

     Maske za lice djeluju revitalizirajuće i izrazito su hranjive pa stoga odlično djeluju u kombinaciji s peelingom nakon kojeg koža bolje upija hranjive tvari.